English (United Kingdom)Croatian(HR)Italian - ItalyDeutsch (DE-CH-AT)

umagobluesU Umagu je od 05.08. - 07.08.2016. održan još jedan uspješan UmaGoBlues festival u organizaciji umaške udruge UmaGoLoud, pod pokroviteljstvom Grada Umaga i Turističke zajednice grada Umaga. Sedmo izdanje ovog Festivala održano je od 5.-.7. kolovoza 2016. godine na raznim umaškim lokacijama.

Jutarnji su sati bili rezervirani za već tradicionalni Blues morning caffee u caffe barovima Gala i Circolo, a večer za izvrsne izvedbe u wine baru ItIStria. Od 21:00 sati slijedio je glavni dio programa, i to koncerti fantastičnih izvođača iz svijeta blues-a. Tako su u kino dvorani POU „Ante Babić“ te Trgu slobode umašku publiku fantastičnim izvedbama počastili vrhunski izvođači kao što su Roland Tchakounte' Band, The Bayou Side, Earl Thomas Band,  The Blues Wheels, Vervet, Wrong business, Zamba Blues Band i Leonardo M.G. Bio je tu i Tomislav Goluban koji je iznenadio publiku svojim jedinstvenim izvedbama. After party se, za one nezasitne i željne dobre zabave, odvijao na pozornici American bara u Stella Marisu.

UmaGoBlues je brojnoj publici i na ovogodišnjem izdanju ponudio izvanrednu atmosferu koju će zasigurno dugo nositi u svojim sjećanjima. Iz godine u godinu ovaj je Festival sve uspješniji, a publika je sve brojnija i zadovoljnija izvođačima i atmosferom. U sedam je godina UmaGoBlues zauzeo izuzetno značajno mjesno u kalendaru događanja Grada Umaga te polako, ali sigurno došao do samog vrha blues evenata u Hrvatskoj.

Umagination 2013

Novi spot Manntre "Horizont"

Umagination 2012

Terra magica promocija cd-a