English (United Kingdom)Croatian(HR)Italian - ItalyDeutsch (DE-CH-AT)

bajaga_umag_atomsko_skloništeUMAG - Dan nakon praznika, 02.05.2014., Umag je ugostio dva kultna benda Atomsko Sklonište i Bajagu i Instruktore. Koncert je održan u sportskoj dvorani u Stella Marisu u Umagu radi kišnog vremena, što nije umanjilo glazbeni doživljaj prisutne publike. Uz jako dobre svjetlosne efekte večer je oživjela nastupom bezvremenog benda Atomskog Skloništa sa frontmenom grupe Brunom Langerom koji je istu večer proslavio 50 god.svog glazbenog nastupa na sceni.

Svojim poznatim pjesmama koje svaki put daju neku novu dimenziju pokazali su da je njihova glazba za sva vremena i sve generacije. Bravo dečki, vaše pjesme su užitak doživljaja. U drugačijem i laganijem ritmu nastavio se glazbeni doživljaj sa grupom Bajaga i Instruktori. Puno pozitivne energije prenijeli su na prisutnu publiku sa svojim poznatim pjesmama i ritmom koji je ponio sve prisutne da zapjevaju i zaplešu sa energijom oduševljenja koja se osjećala u dvorani. Njihove pjesme kao i oni daju neku novu priču i vječnu mladost koja spaja sve generacije.

Poruka njihove muzike je da samo ljubav u svemiru je ta koja može spojiti ljude i doprijet do srca. Što smo osjetili svi mi koji smo tu večer bili prisutni. Hvala za večer punu pozitivne energije stvorene vašim nastupom i vašom muzikom.

Umagination 2013

Novi spot Manntre "Horizont"

Umagination 2012

Terra magica promocija cd-a