English (United Kingdom)Croatian(HR)Italian - ItalyDeutsch (DE-CH-AT)

klapa_lungomare_veronaU razdoblju od 2.-5. travnja 2014. godine održao se u Veroni 25.-i Međunarodni festival pjevačkih zborova i vokalnih skupina u organizaciji Agc. Verona, pod pokroviteljstvom Regije Veneto te Županije i Općine Verona. Iz godine u godinu Festival poprima sve veće razmjere i obogaćuje se sve kvalitetnijim izvedbama amaterskih zborova i vokalnih skupina iz čitavog svijeta. Ove godine natjecanje je privuklo 19 pjevčkih zborova i vokalnih skupina koje su se natjecale u različitim kategorijama. Osim nastupa talijanskih grupa, predstavili su se natjecatelji iz: Hrvatske, Slovenije, Švicarske, Njemačke, Austrije, Mađarske, Irske i SAD-a.

Natjecanje se održalo u Novom teatru iz Verone, pred sedmoricom članova žirija iz Italije, Njemačke, Hrvatske i SAD-a, a sve renomiranih stručnjaka iz svijeta glazbe, poglavito accappela izvedbi.Član stručnog žirija iz Hrvatske bio je skladatelj Rajmir Kraljević. Dvije prve nagrade dodijeljene su pjevačkom zboru mladih iz Mađarske i pjevačkom zboru Libero coro Bonamici iz Italije. Nagrade su pobjednicima uručene dan nakon natjecanja u Filharmonijskom teatru, a predala ih je idejna začetnica ovog prestižnog projekta i direktoricaFestivala  Ilaria Belluci.

Klapa "Lungomare" iz Umaga vratila se kući sa srebrenim odličjem. Umjetnički voditelj klape Marino Vižintin Pišćo izjavio je po dolasku: "Bio je ovo neponovljiv doživljaj. Veliko glazbeno i profesionano iskustvo. Od same organizacije Festivala do savršenih interpretacija izvođača. Ostali smo zadivljeni pobjednicima. U ovako jakoj konkurenciji naše srebro je zlatnog sjaja."

Umagination 2013

Novi spot Manntre "Horizont"

Umagination 2012

Terra magica promocija cd-a