English (United Kingdom)Croatian(HR)Italian - ItalyDeutsch (DE-CH-AT)

manntra_nebitna_spotUMAG - Umaška grupa Manntra je izdala novi spot za pjesmu "Nebitna" sa albuma prvijenca "Horizont". Kao što je bilo i najavljivano, spot je svoju premijeru doživio 12.07 u 19 sati na CMC-u, dok je pola sata nakon toga osvanuo na youtubeu. (http://youtu.be/p30gcnKN8yU) "Odlučili smo napraviti video za ovu pjesmu, jer nam je svima draga i bliska, dok je publika odlično reagirala na pjesmu i njenu poruku" poručuju iz benda.

"Svi smo barem jednom bili razočarani u vezi i pregaženi u ljubavi, ova pjesma je medij kroz koju smo iznjeli naše, a i tuđe probleme. Iskrena je, od srca, bez puno bijesa i mržnje, već jednostavno pokazuje prihvaćanje i odluku da se krene dalje sa životom, ajmo reći da je Manntra pokazala jednu svoju nježniju stranu na neki mračan način".

"Nebitna" je kako članovi banda kažu put u prošlost, sa prizvukom glazbe osamdesetih, za koju bend kaže da ih je puno i inspirirala u radu općenito, i zato su odlučili dati svoj obol toj posebnoj eri i bendovima poput Depeche Mode, Systers Of Mercy, Bauhaus, Cure te ostalima…

Pjesmu je režirala Mateja Tomažinčić a iza objektiva je stao Luka Kaše. Dražen Zeljković, poznat po radu na prošla dva spota ovog puta je bio zadužen za post-produkciju. Spot će biti prikazivan na CMC-u te na regionalnom MTV-u!

Uz to, podsjetimo se da su objavili i vijest da je od nedavno live gitarist Marko Purišić Pure i službeni član benda i član stalne postave, što se može vidjeti i u spotu u kojem se pojavljuje po prvi puta.

Bend najavljuje daljnje koncerte koji bi se trebali održati tokom ljeta i nakon njega, tako da ih imate priliku vidjeti u skorije vrijeme u akciji.

Umagination 2013

Novi spot Manntre "Horizont"

Umagination 2012

Terra magica promocija cd-a